RólunkA d. Projekt Bútor Kft. bútorgyártással, bútorfogalmazással és komplett belsőépítészeti kivitelezéssel foglalkozik. Munkánk célja a felénk irányuló igények megvalósításakor, a funkció és a rendelkezésre álló költségkeret összehangolása mellett a kreatív, inspiratív, időtálló bútorok és enteriőrök létrehozása.
A bútoraink körülölelnek bennünket az otthonunkban, a munkahelyünkön, a kikapcsolódás a kultúra és a közösségi lét megannyi helyszínein. A berendezési tárgyaink ergonómiája, formavilága és színei észrevétlenül hatnak ránk a mindennapokban. Befolyásolják az egészségünket, a kreativitásunkat, formálják gyermekeink személyiségfejlődését és rámutatnak a tágabb környezetünk iránt érzett felelősségünkre is.
Az emberi tevékenységeket egyre magasabb szinten kiszolgálni képes bútorok tervezése, a takarékos nyersanyag felhasználással történő megvalósítása a kreatív emberi elme és a fékezhetetlen technológiai fejlődés folyamatos kölcsönhatásainak az eredménye.
A honlapunkon bemutatott berendezési tárgyainkban mind-mind benne vannak az elmúlt korok társadalmai által felhalmozott és egymásra épülő szakmai ismeretek. Ezek a folyamatok természetesen a jelenkorban is tovább működnek, ezért olyan más gyártó partnerekkel dolgozunk együtt, akik a világban zajló bútorfejlesztések és trendek formálói és megalkotói.
Ezekről az eredményekről folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket, ezért érdemes lesz időnként visszalátogatni hozzánk.